Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu s Balíkovnou ZDARMA

Ho Wood kafr 10ml Esenciální olej

Ho wood Kafr v lahvičce 10ml Cinnamomum camphora ct. linalool) je esenciální olej získávaný ze dřeva stromu Cinnamomum camphora, který je také známý jako Ho-wood nebo Shiu

Esenciální olej HoWood Howood (latinský název: Cinnamomum camphora ct. linalool) je esenciální olej získávaný ze dřeva stromu Cinnamomum camphora, který je také známý jako Ho-wood nebo Shiu. Tento strom je z Asie, především z jihovýchodní Číny, původu Japonska a Tchaj-wanu. Esenciální olej howoodu j... celý popis
Dostupnost
Momentálně vyprodáno
Nejsme plátci DPH
85 Kč
/ ks
Vyprodáno - Lze objednat, dodání od 7-30 dní. Zavolejte/Napište
Číslo produktu:ACW.Eo71
EAN kód:5055796529087
Hlídat cenu / dostupnost
Popis výrobku

Esenciální olej HoWood

Howood (latinský název: Cinnamomum camphora ct. linalool) je esenciální olej získávaný ze dřeva stromu Cinnamomum camphora, který je také známý jako Ho-wood nebo Shiu. Tento strom je z Asie, především z jihovýchodní Číny, původu Japonska a Tchaj-wanu.

Esenciální olej howoodu je oblíbený pro svůj jemný a uklidňující aroma, které je podobné růžovému dřevu (Rosewood), ale má také výraznější tóny cedru a kořeněného dřeva. Jeho vůně je teplá, dřevitá a mírně citrusová, což je příjemným a relaxačním olejem pro aromaterapii.

Howood esenciální olej je známý svými vlastnostmi:

  • Uklidňující: Jeho aroma má relaxační účinky a pomáhá snižovat úzkost a stres. Může být použit při meditaci nebo pro podporu dobrého spánku.
  • Vyrovnávající: Howood olej může pomoci harmonizovat mysl a emoční stav. Může posílit duševní stabilitu a podpořit emoční stabilitu.
  • Ošetřující pokožku: Díky svým vlastnostem může howood esenciální olej pomáhat uklidňovat podrážděnou pokožku a snižovat vzhled drobných vrásek a jizev.
  • Antiseptický: Obsahuje antiseptické vlastnosti, které mu umožňují podporovat čistotu vzduchu a prostoru. Může být použit při úklidu nebo jako přísada do přírodních čistících prostředků.
  • Afrodisiakum: Někteří lidé považují howood esenciální olej za afrodisiakum, kteří mohou podporovat romantiku a smyslnost.
  • Použitá část rostliny = dřevo
  • Původ = Čína
  • Metoda extrakce = destilací párou

Howood olej se používá v aromaterapii, kosmetice, parfumerii a také v přírodních čistících prostředcích. Může být použit na kůži (poředěný v nosném oleji), inhalován nebo použit ve formě aromatických lázní. 

Howood

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
+420 737562314 (Po-Pá, 8-16 hod.)
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Platební metody

Blog - Nejčtenější
  • Proč Esenciální Oleje
  • Jak vybrat Ultrazvukový Aroma Difuzér
  • Jakou Sůl do Koupele
  • Roll-On, Mějte ho stále při ruce
Osobní Odběr po celé ČR

Vyzvedněte si Objednávku
na jednom z míst Zásilkovny
po celé České Republice

Mapa Zásilkovna
 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kontakty
Logo
AromaFactory
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz